Choose this unique experience for your guests!

If you’re wondering what your guests will think of this, we can confirm they will love it, judging from our previous experience. People always line up at our caricature booth, as guests are usually curious and enjoy watching our artists draw right then and there.

Surprise your guests in an entertaining, memorable way! Choose Caricatures Corner* at your event! 

We know how much you wish to organize a special, memorable event, that your guests will happily remember over the years. This is where we come in to help!

Whether we’re talking about a wedding, christening, a fair, conference or any other corporate event, for that matter, our handy artists are always ready to make an impression and entertain your guests with caricatures made right on the spot.

We make memories through caricatures, for you and your guests

We have accumulated vast experience since 2011 until now

Our portfolio consists of over 700 hundred events attended

12 skilled caricaturists are part of our artist team

We’re able to adapt to any kind of event we are invited to

Ce spun clienții despre evenimentele la care am participat:

Adina Boita
Adina Boita
Read More
Vă caracterizează promptitudinea, profesionalismul și dăruința! Ne-ați făcut din eveniment, unul și mai reușit! Caricaturiștii au fost atracția serii, invitații stăteau la coadă ☺️ Sunteți plini de viață, punctuali, creativi, răbdători, amabili. Amintirile pe care ni le-ați creeat sunt absolut minunate! Recomand din toată inima!
Lucia Vaida
Lucia Vaida
Read More
Va mulțumim tare mult pentru experiența foarte plăcută de a avea doua fete caricaturiste excepționale pline cu zâmbete și ca ne-au fost alături la nunta. Thanks for the professionalism and for such a friendly people at our wedding☺️
Alina Pintea
Alina Pintea
Read More
Sunteți niște profesioniști in adevăratul sens al cuvântului, iar prezenta voastră ne-a ajutat sa le oferim invitaților noștri o amintire unica și de neuitat! Mulțumim mult, va vom recomanda cu fiecare ocazie care se iveste! 😊
Andra Mihalcea
Andra Mihalcea
Read More
Suntem extrem de multumiti de treaba pe care au facut.o, au fost foarte implicati si devotati si aproape ca ii rugam sa isi ia pauze. Invitatii au fost foarte incantati de idee si cu siguranta recomandam. 👍
Florina Negrescu
Florina Negrescu
Read More
Pentru ca ne plac cadourile mai speciale, am ales sa colaboram cu cei de la "Caricaturi la cornet" pentru a imortaliza evenimente si oameni importanti din vietile noastre. Vreau sa va multumesc pentru seriozitatea si rapiditatea cu care va indepliniti comenzile. Experienta cu voi este mai mult decat excelenta! Recomand oricui care doreste o caricatura in adevaratul sens al cuvantului!
Georgia Maierean
Georgia Maierean
Read More
Caricaturi la cornet, a fost cea mai buna alegere pentru nunta noastra !!! Ne-am gandit mult inainte sa facem aceasta alegere, dar s-a dovedit a fi extrem de inspirata. Este ceva inedit, cu care ne-am surprins toti invitatii (pe absolut toti, chiar si pe cei mai in varsta) intr-un mod foarte placut. Nu cred ca au plecat multi fara o caricatura,sau mai multe:). Talentati si profesionisti! Ii recomand cu incredere pt orice eveniment!!! Va multumim!!
Bogdan Cristian
Bogdan Cristian
Read More
Experienta noastra cu cei de la "Caricaturi la cornet" a fost una mai mult decat placuta. Seria de intalniri din jurul nuntii a inceput si s-a terminat cu nimeni altul decat Ioan de Moisa, capul acestei "operatiuni", o persoana energica care se vede ca si-a lasat amprenta artistica asupra tot ceea ce inseamna Caricaturi la cornet. Multumesc mult intregii echipe, atat caricaturistilor cat si lui Ioan pentru toata organizarea, pentru munca si implicarea atat inainte cat si in timpul nuntii. V-as recomanda oricand cu cel mai mare drag. Mult succes in continuare si multumim pentru caricatura de la final, e superba.
Previous
Next

Contactează-ne pentru a primi o ofertă de preț:

*Nouă ne pasă de siguranța ta și vrem să îți protejăm datele, așa că toate informațiile colectate sunt folosite strict pentru a te contacta în vederea ofertării și sunt păstrate în siguranță. Pentru mai multe detalii, poți să vizualizezi Politica noastră privind protecția datelor.
× How can I help you?